Traiteur

Wij gaan voor vers

Wij bereiden jouw gehele buffet! Jij moet enkel de plastiek folie nog verwijderen en indien gekozen nog een gerecht op te warmen. Wij bieden een ruim assortiment buffetten aan. Zo hebben we samengestelde buffeten, maar evengoed stellen we een buffet samen op basis van jouw wensen. Wij zorgen voor een goed gevuld buffet. Zo vindt iedereen wel wat lekkers. Geniet dus zeker mee van je feest zonder uren in de keuken te staan. Dat doen wij met veel plezier en liefde.

Traiteur voor jouw feest

Ieder feest valt of staat met lekker eten. Wij zetten onze kook kunsten dan ook graag in om jouw feest te voorzien van lekkere gerechten.

Feest op maat

Wij zijn gespecialiseerd in buffetten. Daarin verwerken we een ruime keuze. Op die manier kan iedere gast zijn smaak vinden op jouw feest, bezoek of team-dag.

Specifieke voorkeuren? Geen probleem! Naast onze standaard buffetten werken we graag samen aan een buffet op maat.

Warm geleverd

Wij zorgen voor een warm geleverd buffet in de regio rond groot Zandhoven. Focus dus gerust op het voorbereiden van je feesttafel. Wij zorgen voor een heerlijk buffet.

Buiten groot Zandhoven zorgen we ervoor dat je buffet klaar staat bij je thuis. Een warm buffet werken we af bij jou thuis om smaak te kunnen garanderen.

Je kan bij ons terecht vanaf 10 personen.

Geen plastic pottekes

Bij ons geen plastic potjes op het buffet. Wij serveren ieder gerecht in een mooie schaal. Die kunnen rechtstreeks op de buffet tafel. Lekker eten, lekker gepresenteerd. Je zou bijna denken dat het daardoor beter zal smaken.

Ontvang een offerte

We bezorgen jou graag een vrijblijvende offerte op maat van jouw feest. We zorgen ervoor dat elke gast het naar zijn zin heeft bij jou. Contacteer ons om samen jouw vragen door te nemen. We werken met veel plezier een offerte uit.